Menu

Balletwinkel Amsterdam

balletwinkel in den haagBent u op zoek naar een goede balletwinkel in de omgeving van Amsterdam? Kom dan eens langs bij Danswinkel Amsterdam!

Wij hebben zowel balletkleding voor kinderen als voor volwassenen: wij bieden een ruime keuze aan balletkleding en accessoires. Merken die we verkopen zijn onder andere Papillon, So Danca en Capezio. We hebben verschillende soorten pakjes, met of zonder rokje. Ook hebben we speciale balletvestjes, balletpanty’s en spitzen.

Daarnaast hebben we leuke tassen voor de balletspullen, en natuurlijk mag een ruime collectie balletschoentjes niet ontbreken! Voor alle balletkleding en balletschoentjes geldt dat we u kunnen adviseren over de maten en modellen. Vooral als u voor het eerst balletspullen (voor uw kind) koopt, is het verstandig om langs te komen in de winkel voor advies.

Voordat u langskomt in de winkel, kunt u het beste even nagaan of er kledingvoorschriften zijn bij de balletschool. In sommige gevallen is er namelijk een bepaald tenue wat de balletschool graag ziet.