Menu

Balletschoenen Amersfoort

Bij Danswinkel Amersfoort verkopen we veel verschillende balletschoenen voor zowel volwassenen als kinderen. Onze balletschoenen zijn van topmerken als Papillon, Capezio en Bloch. Als u voor het eerst balletschoenen komt kopen voor uzelf of uw kind, kunnen we u alles uitleggen wat u moet weten. Ook adviseren we u tijdens het passen, zodat u zeker weet dat u met de juiste balletschoentjes naar huis gaat!

Balletschoenen zijn er standaard in de kleuren roze, wit en zwart. U kunt kiezen tussen de materialen stof en leer. Meestal heeft de balletschool een voorgeschreven balletschoenen, dus vraag dit vooral na voordat u naar de winkel komt. Balletschoenen van leer zijn doorgaans wat steviger, en balletschoenen van canvas zijn soepeler en ademen iets beter.

Een ander onderscheid wordt gemaakt tussen de zolen van balletschoenen. Er zijn balletschoenen met splitzool en balletschoenen met hele zool. Balletschoenen met een hele zool zijn iets steviger en stabieler, terwijl balletschoenen met een splitzool gemakkelijker meebuigen met de voet.

Naast een grote collectie balletschoenen hebben we bij Danswinkel Amersfoort alle andere benodigdheden voor ballet, zoals een mooie voorraad balletpakjes, balletpanty’s en diverse balletaccessoires zoals beenwarmers en tassen.